پر و مسدود شدن یک حلقه چاه غیرمجاز در شهر درچه شهرستان خمینی‌شهر

یک حلقه چاه غیرمجاز در شهر درچه از توابع شهرستان خمینی‌شهر در استان اصفهان با اقدام اداره منابع آب این شهرستان پر و مسدود شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای اصفهان، حجت حاج‌حسنی، رئیس اداره منابع آب شهرستان خمینی‌شهر، با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای صیانت از منابع آب زیرزمینی، جلوگیری از برداشت‌های غیرمجاز و اجرای قوانین و مقررات مرتبط، این چاه غیرمجاز پس از شناسایی و طی مراحل قانونی، با همکاری عوامل مربوطه پر و مسدود شد.

وی افزود :اداره منابع آب شهرستان خمینی‌شهر با هرگونه حفاری و بهره‌برداری غیرمجاز از منابع آب برخورد قانونی می‌کند و حفاظت از سفره‌های آب زیرزمینی را از اولویت‌های اصلی خود می‌داند.

رئیس اداره منابع آب شهرستان خمینی‌شهر همچنین تأکید کرد :از شهروندان درخواست می‌شود در صورت مشاهده هرگونه حفاری غیرمجاز یا برداشت غیرقانونی آب، مراتب را از طریق سامانه 3848به این اداره اطلاع دهند تا در اسرع وقت رسیدگی لازم انجام شود.

این اقدام در چارچوب برنامه‌های نظارتی و حفاظتی اداره منابع آب شهرستان خمینی‌شهر و با هدف حفظ و حراست از منابع ارزشمند آب منطقه انجام شده است.

کد خبر: 2497
  تاریخ خبر : 21 اردیبهشت 1405
 پرستو ایران پور
 15
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 88
  • بیشترین بازدید همزمان : 1020
  • بازدید امروز : 3,779
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 5,975,652
  • آخرین به روزرسانی : 5 خرداد 1405 08:49:38
  • شناسه IP شما : 216.73.217.55

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : اصفهان، پل خواجو، بلوار آیینه خانه
  • کدپستی : 8164676473
  • تلفن : 03136615360-65
  • فاکس : 03136615360
  • پست الکترونیکی : info[at]esrw.ir
  • پیامک :
  • تلفن گویا :