نجات زاینده‌رود و منابع زیرزمینی نیازمند همراهی همه‌جانبه مردم و مسئولان است

نجات زاینده‌رود و منابع زیرزمینی نیازمند همراهی همه‌جانبه مردم و مسئولان است.

محمد شفایی، مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان، در بازدید از دفتر خبرگزاری مهر با اشاره به بحران کم‌آبی زاینده‌رود و وابستگی شدید سه استان به آن، خواست در مصرف آب بیش از پیش مدیریت کنند.
وی تأکید کرد: این مسئله تنها به رفتار فردی محدود نمی‌شود؛ تصمیم‌های کلان مدیریتی و همراهی در سطوح بالاتر برای نجات منابع آب ضروری است.

مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان افزود: وضعیت سد زاینده‌رود نگران‌کننده است و آورده‌های رودخانه آن‌گونه که باید و شاید نبوده؛ مردم اصفهان در فرهنگ مصرف بهینه، قوی هستند و اگر ابزارها و تجهیزات کم‌مصرف معرفی و اجرا شود، استقبال خوبی خواهند کرد اما بدون اقدامات کلان در مدیریت مصرف در تمام بخش های کشاورزی، صنعتی، شهری و خانگی، بحران عمیق‌تر خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنانش به اجرای کامل تکالیف اطلاع‌رسانی طرح احیا و تعادل‌بخشی منابع آب زیرزمینی اشاره کرد و گفت: جلسات توجیهی با کشاورزان و بهره‌برداران، برنامه آموزشی پیوسته برای تمام دانش‌آموزان استان، برگزاری 16 دوره جشنواره داناب که اصفهان جزو معدود استان‌های پیشرو است و اطلاع‌رسانی به نخبگان، نمایندگان مجلس، روحانیون و اساتید دانشگاه انجام شده است. همه این فعالیت‌ها طبق دستورالعمل‌های طرح پیش رفته و کلیه تکالیف ابلاغی محقق شده است.

مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان ابراز کرد: علاوه بر این، روابط عمومی شرکت جشنواره‌های فرهنگی مانند داستان آب و قاصد آب (مشترک با آب و فاضلاب) را برگزار کرده است.

شفایی ادامه داد: تولید محتوای متعدد در سال‌های اخیر چالش دیده شدن عمومی داشت اما امسال بخش عمده این محتواها روی سایت شرکت بارگذاری و عمومی شده است. این مجموعه در نمایشگاه بین‌المللی آب در آذرماه امسال افتتاح شد و واکنش‌های مثبتی از نمایندگان مجلس و مدیران وزارتخانه دریافت کرد.
شفایی از رسانه‌ها، کارشناسان و اصحاب نظر درخواست کرد: این محتواها را ببینند، پیشنهاد اصلاحی بدهند و در وایرال کردن آنها کمک کنند تا پیام صرفه‌جویی و حفاظت از آب گسترده‌تر برسد.
وی همچنین به خدمات دهی سامانه گزارش مردمی حفاظت از منابع آب اشاره کرد و گفت: مردم می‌توانند هرگونه تخلف آبی مانند حفر چاه غیرمجاز، برداشت غیرقانونی، ساخت‌وساز در حریم رودخانه‌ها یا آلودگی منابع را به سامانه ۳۸۴۸ به صورت شبانه‌روزی گزارش دهند تا سریع پیگیری شود.

شفایی تأکید کرد:  نجات زاینده‌رود و منابع زیرزمینی نیازمند همراهی همه‌جانبه مردم و مسئولان است.

کد خبر: 2429
  تاریخ خبر : 18 بهمن 1404
 پرستو ایران پور
 27
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 18
  • بیشترین بازدید همزمان : 495
  • بازدید امروز : 367
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 5,842,474
  • آخرین به روزرسانی : 18 بهمن 1404 13:51:55
  • شناسه IP شما : 216.73.216.161

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : اصفهان، پل خواجو، بلوار آیینه خانه
  • کدپستی : 8164676473
  • تلفن : 03136615360-65
  • فاکس : 03136615360
  • پست الکترونیکی : info[at]esrw.ir
  • پیامک :
  • تلفن گویا :