
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای اصفهان، روحاله اکبری، مدیر منابع آب شهرستان سمیرم با اعلام این خبر اظهار داشت: گروه گشت و بازرسی شهرستان سمیرم، در جریان نظارتهای مستمر خود، یک حلقه چاه حفر شده به صورت مخفی را واقع در روبروی اتاقک کارگری در منطقه وردشت از توابع سمیرم شناسایی کردند.
وی افزود: پس از طی مراحل قانونی و اخذ حکم مراجع ذیصلاح، این چاه بلافاصله با اقدامات فنی لازم پلمب و مسلوبالمنفعه گردید.
مدیر منابع آب شهرستان سمیرم تأکید کرد: منابع آب شهرستان سمیرم متعهد به اجرای کامل قانون است و با هرگونه برداشت غیرمجاز و تخطی از مقررات منابع آب، با قاطعیت کامل برخورد خواهد نمود.
وی بار دیگر از شهروندان فهیم دعوت نمود تا با مشارکت فعال خود در حفاظت از منابع حیاتی آب، هرگونه مورد تخلف در زمینه حفر یا بهرهبرداری غیرمجاز را از طریق سامانه ارتباطی ۳۸۴۸ به صورت محرمانه گزارش نمایند.