مدیر بهره‌برداری سد و نیروگاه‌های زاینده‌رود و کوهرنگ:

۲۰ هکتار از اراضی تملیکی سد زاینده‌رود اصفهان رفع تصرف شد

مدیر بهره‌برداری سد و نیروگاه‌های زاینده‌رود و کوهرنگ گفت: ۲۰ هکتار از اراضی تملیکی سد زاینده‌رود اصفهان رفع تصرف شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای اصفهان، بیست و چهارم آبان ماه، احمدرضا صادقی اظهار داشت: عملیات مستمر آزادسازی و رفع تصرف اراضی تملیکی واقع در محدوده مخزن سد زاینده‌رود، روستای مشهدکاوه از توابع چادگان، روز گذشته برای پنجمین روز متوالی طبق برنامه زمان‌بندی و با نظارت مراجع ذی‌صلاح، با موفقیت ادامه یافت.

وی افزود: در این مرحله، گروه‌های عملیاتی با حضور کارشناسان فنی و پشتیبانی نیروهای انتظامی، نسبت به آزادسازی بخش‌های جدیدی از اراضی اقدام کردند.

مدیر بهره‌برداری سد و نیروگاه‌های زاینده‌رود و کوهرنگ با تأکید براین که تمامی فعالیت‌ها با رعایت کامل ضوابط قانونی و بر اساس دستور قضایی انجام شده است، تصریح کرد: تا پایان عملیات روز گذشته، مجموعاً حدود ۲۰ هکتار از اراضی تملیکی از تصرفات غیرمجاز پاکسازی شده است.

 صادقی اضافه کرد: این عملیات با هماهنگی مناسب میان واحدهای اجرایی، حفاظتی و انتظامی، بدون بروز هرگونه تنش یا درگیری پیش رفته است.

مدیر بهره‌برداری سد و نیروگاه‌های زاینده‌رود و کوهرنگ ضمن قدردانی صمیمانه از همکاری مؤثر نیروهای انتظامی و تمامی عوامل اجرایی، بر تداوم اقدامات نظارتی دقیق تا حصول اطمینان کامل از اجرای کامل طرح و جلوگیری از هرگونه تعدی مجدد به اراضی تأکید نمود.

کد خبر: 2335
  تاریخ خبر : 24 آبان 1404
 پرستو ایران پور
 18
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 29
  • بیشترین بازدید همزمان : 495
  • بازدید امروز : 2,204
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 5,631,073
  • آخرین به روزرسانی : 24 آبان 1404 13:47:46
  • شناسه IP شما : 216.73.216.214

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : اصفهان، پل خواجو، بلوار آیینه خانه
  • کدپستی : 8164676473
  • تلفن : 03136615360-65
  • فاکس : 03136615360
  • پست الکترونیکی : info[at]esrw.ir
  • پیامک :
  • تلفن گویا :