افتتاح پروژه مدیریت فرآیندها در شرکت آب منطقه‌ای اصفهان

در راستای تحقق اهداف کلان و ارتقای بهره‌وری در شاخص‌های مختلف سازمانی، پروژه مدیریت فرآیندها در شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با حضور اعضای هیئت‌مدیره، معاونان و مدیران این شرکت به‌صورت رسمی افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای اصفهان، چهارم آبان ماه همزمان با شروع این پروژه، مهندس حسن ساسانی، مدیر عامل شرکت آب منطقه ای اصفهان اظهار داشت: در این پروژه که با تأکید بر معماری فرآیندهای سازمانی و بهره‌گیری از الگوهای شناخته‌شده جهانی طراحی شده است، تلاش می‌شود تمامی فرایندهای کلیدی شرکت با استراتژی‌های کلان و مأموریت‌های توسعه‌ای شرکت آب منطقه‌ای اصفهان همسو و یکپارچه شوند.

وی افزود: هدف اصلی طرح، افزایش بهره‌وری عملیاتی، شفاف‌سازی چرخه‌های کاری، و بهبود کیفیت تصمیم‌گیری مدیریتی در سطوح مختلف شرکت عنوان شده است.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای اصفهان تأکید کرد: اجرای این پروژه گامی مؤثر در مسیر نهادینه‌سازی مدیریت مبتنی بر فرآیند و استفاده از رویکردهای نوین در مدیریت منابع آب در سطح استان خواهد بود.

بر اساس اعلام مدیر عامل شرکت آب منطقه ای اصفهان این پروژه در مجموعه معاونت برنامه ریزی شرکت با مسئولیت و پیگیری معاون برنامه ریزی انجام می شود.

کد خبر: 2283
  تاریخ خبر : 5 آبان 1404
 پرستو ایران پور
 24
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 50
  • بیشترین بازدید همزمان : 495
  • بازدید امروز : 2,747
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 5,526,738
  • آخرین به روزرسانی : 5 آبان 1404 08:23:34
  • شناسه IP شما : 216.73.216.58

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : اصفهان، پل خواجو، بلوار آیینه خانه
  • کدپستی : 8164676473
  • تلفن : 03136615360-65
  • فاکس : 03136615360
  • پست الکترونیکی : info[at]esrw.ir
  • پیامک :
  • تلفن گویا :